. Алгоритм роботи у дистанційному режимі навчання ТОРСЬКОГО НВК - 12 Квітня 2021 - Торский учебно-воспитательный комплекс
Торський НВК Лиманської міської ради Донецької області
П`ятниця, 26.04.2024, 16:58:54
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Привітання

Меню сайту



14:55:05
Алгоритм роботи у дистанційному режимі навчання ТОРСЬКОГО НВК

Алгоритм роботи
у дистанційному режимі навчання
ТОРСЬКОГО НВК

     Шановні учні та батьки! Відповідно до розкладу уроків на  шкільному сайті будуть з'являтися завдання для учнів усіх класів, ГПД та шкільних гуртків. Заняття слід розпочинати з 9 години ранку, оскільки, крім завдань, які ви повинні будете опрацьовувати самостійно, ще передбачено онлайн консультації та онлайн уроки з окремих предметів учителями-предметниками. Працюємо з використанням єдиної платформи G-Suit Education та Google Класів на ній. Чітко визначтеся з режимом дня, не забуваючи про 10-хвилинні перерви. Завдання виконуйте і надсилайте відповідно до існуючого розкладу уроків на тиждень. Запамятайте: надсилати виконані завдання необхідно у зручний для вас час, але не пізніше 17 години.

     Для того, щоб отримати матеріал для дистанційної освіти та зворотній зв'язок від учителя під час карантину, вам необхідно:

  1. Навести курсор на розділ "Дистанційна освіта".
  2. Обрати відповідний тиждень занять та клас, розклад уроків та завдань на тиждень
  3. Увійдіть у відповідний Google Клас або завантажте завдання.
  4. Виконайте завдання відповідно до вимог учителя.
  5. Намагайтеся виходити на зв'язок під час онлайн-консультацій вчителів-предметників.
  6. Надішліть (якщо можливо) фото або скан-копію своєї роботи вчителю через зручні для вас месенджери або на електронну пошту вчителя (бажано в Google Клас).
  7. Результати навчальних досягнень можна отримати за допомогою зручного для вас електронного зв'язку: Google Клас, Skype, Viber, електронна пошта, онлайн-спілкування(залежно від вимоги вчителя) або особисто по телефону від класного керівника та побачити на сайтах, де відкрито виконувалися онлайн-завдання.

     Виконані вами завдання будуть оцінюватися і фіксуватися в окремому журналі (щоп'ятниці класні керівники  будуть повідомляти про досягнення за навчальний тиждень).  У Google Клас ви будете бачити оцінку одразу після того, як вчитель оцінить вашу роботу.                            

      Оцінюватися на карантині будуть усі учні:  4-11 класи – у балах, 1-3 класи – вербально.

     Читання напам'ять буде прийматися у режимі відеозв'язку. Завдання, які неможливо буде перевірити дистанційно, учні матимуть можливість скласти після закінчення карантину.

   Після відновлення навчальних занять на вас чекають перевірні та контрольні роботи.  Результати навчального року буде підсумовано та узагальнено.  

 

Якщо є які питання - адміністрація та педагоги нашого освітнього закладу завжди на зв'язку!

​Навчайтеся сумлінно та будьте завжди здорові!


 
Переглядів: 387 | Додав: aleksandra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024