. Діти- дітям - 16 Квітня 2018 - Торский учебно-воспитательный комплекс
Торський НВК Лиманської міської ради Донецької області
П`ятниця, 26.04.2024, 02:26:34
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Привітання

Меню сайту



16:02:28
Діти- дітям

Діти- дітям. Плекаймо у серцях добро

Після довгої зимової сплячки природа чекає на своє оновлення. Але в переддень великого Воскресіння Господнього оновлення і просвітління чекає й душа кожного з нас. Свято для власної душі можна влаштувати, якщо зробити щось добре, привітне, корисне перш за все для оточуючих.

Учні нашого навчально- виховного комплексу, члени рою «Торські козаки», добре пам´ятають 7 завіт Козацького кодексу, у якому записано: «Коли просять- помагай, і коли не просять, а треба- помагай». Тож юні джури заздалегідь подбали про виконання запланованого Доброго діла. Відразу після благодійної участі у обласному Різдвяному вертепі, що проводився у прифронтовій Званівці Бахмутського району, було вирішено розпочати підготовку до майбутніх Пасхальних вітань своїх однолітків- школярів, що волею долі опинилися у зоні бойових зіткнень. Щоб заробити кошти, провели збір макулатури, щоб підготувати вітальні листівки, відкрили справжню творчу майстерню. Потім справа дійшла до створення волонтерського пункту, активної роз’яснювальної і агітаційної діяльності серед школярів, батьків, громадськості. Ми вдячні небайдужим односельцям, що підключились до важливої справи – було зібрано цукерки і печиво, варення і мед, чай і цукор, деякі дитячі речі.

З яким задоволенням і відповідальністю сприйняли ініціативу джур всі школярі! Бо об’єднані спільною метою – відправити смаколити школярам із так званої сірої зони, принести хоч невелику радість діткам, що живуть під постійними обстрілами, часто ночують в холодних підвалах і не мають змоги вдосталь того, що щодня маємо ми.

Це, звичайно, потрібно їм. Але це потрібно і нам - щоб бути всім милосердними, не байдужими, щоб разом переживати спільну біду. Радо сприйняли нашу скромну допомогу учні Мар´їнської загальноосвітньої школи №2, куди Укрпошта діставила смаколики. Ми вдячні лиманським волонтерам Сироватській І.Л., Чиріній І.Ю., які допомогли переправити посилки від рою у Авдіївку школярам ЗОШ №4, повз яку майже щодня пролітають снаряди.

Хай наші скромні подарунки зігріють ваші, друзі, серця, принесуть хвилини радості і просвітління. Усім миру і благодаті!
 

Переглядів: 395 | Додав: tanyhka2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024